CV Karol Grobla PL.pdf

(318 KB) Pobierz
CURRICULUM VITAE
Karol Grobla
04-413 Warszawa
516-517-947
grobla_k@wp.pl
Obszary doświadczenia
Obsługa turystyczna
Odpowiedzialność za
kontakty i współpracę z
partnerami biznesowymi
I klientami
Organizacja i kontrola
jakości wycieczek oraz
imprez grupowych
Sprawowanie opieki nad
uczestnikami imprezy oraz
udzielanie im pomocy
Organizacja wypoczynku oraz
animacja czasu wolnego
Współpraca i kontrola
jakości pracy OIS, OIS
Travel, Lato Studenta,
NaRejs.pl, Kompania
Turystyczna
Odpowiedzialność za grupy
turystów
do 100 osób
Doskonała organizacja
pracy własnej i
podwykonawców
Wysoka kultura osobista,
odpowiedzialność,
uczciwość i lojalność
Tworzenie raportów
Dbanie o wizerunek firmy
oraz nienarażanie jej na straty
Świetne kontakty z
klientami i dostawcami
Doświadczenie zawodowe
OIS Travel Sp. Z o.o.,
Rezydentura turystyczna w Chorwacji stacjonarna
maj 2012 – wrzesień 2016
Rezydent
biur podróży
w Chorwacji
(OIS., OIS Travel, Lato Studenta, NaRejs.pl, Kompania Turystyczna)
Planowanie i organizacja wypoczynku do 50 osób
z uwzględnieniem wymogów i standardów biur
turystycznych
Odpowiedzialność za organizację i jakość
zakwaterowania dla dużych grup gości;
Tworzenie i
organizacja wycieczek
fakultatywnych
Prowadzenie i
sprzedaż wycieczek
fakultatywnych
Organizacja spotkań informacyjmych oraz
animacja czasu wolnego
dla dorosłych i dzieci (doskonały
kontakt)
Przygotowywanie list przyjazdowych i wyjazdowych - pomoc przy realizacji
Obsługa gości,
rozwiązywanie problemów
i wspieranie klientów wiedzą, znajomością terenu i języka w
razie problemów (ścisła współpraca z biurami podróży, ubezpieczycielami oraz z lokalnymi dostawcami)
Odpowiedzialność za kontakty i współpracę biur podróży z lokalnymi agentami tyrystycznymi w Chorwacji
TOI-TOI Poland Sp. z o.o., Specjalista ds. Imprez masowych
październik 2010 – marca 2012
Organizacja imprez masowych pod względem zaplecza sanitarnego na terenie woj. Mazowieckiego i okolic
Odpowiedzialność za kontakty i współpracę z organizatorami
Pomoc przy realizacji projektów eventowych oraz ich kontrola
Utrzymywanie stałych I długoterminowych relacji z klientami oraz pozyskiwanie nowych
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji , zgodnie z ustawą z dnia
29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)
OIS Sp. z o. o., Specjalista ds. Marketingu
grudzień 2008 – wrzesień 2016
zarządzanie projektami marketingowymi
kontrola wykonywanych zadań reklamowych przez zespół marketingowy I dostawców zewnętrznych
odpowiedzialność za kontrakty wycieczkowe dla wyższych uczelni (SGH, SGGW, WSHGiT)
tworzenie i kontrola akcji promocyjnych dla wyższych uczelni w Warszawie
odpowiedzialność za uaktualnianie produktów reklamowych dla agentów turystycznych i firm partnerskich na
terenie całej Polski (Lato Studenta, Kompania Turystyczna, OSCAR)
pozyskiwanie nowych agentów turystycznych I touroperatorów
TOI TOI Poland Sp. z o. o., Specjalista operacyjny ds. montażu
lipiec 2006 – listopad 2008
montaż i serwis systemów sanitarnych
bezpośrednia odpowiedzialność za jakość i kontrola sprzętu sanitarnego
kontrola stanu bazowego, oznaczanie fabryczne sprzętu
tworzenie raportów
ESTEE LAUDER, Przedstawiciel handlowy
lipiec 2004 - Lipiec 2006
Merchandaising w salonach SEPHORA dla firmy CLINIQUE
Odpowiedzialność za prezentację produktów w salonach
Kontrola jakości produktu oraz daty ważności
Języki
Polski:
język ojczysty
Angielski:
płynny/dobry
Chorwacki
płynny/dobry
Dodatkowe kompetencje
Prawo jazdy kategorii B
Bardzo dobra znajomość m.in. Windows, MS Office (Excel, Word, Outlook, Power point)
Bezproblemowe poruszanie się po Internecie
Ukończony kurs dla wychowawców w placówkach wypoczynkowych dla dzieci i młodzieży wydany przez
Ośrodek Szkoleniowy „Oświata” w Warszawie
Kurs pilota wycieczek
(w toku nauki)
Certyfitkat narciarski
WSGIT wydany przez Instruktora Polskiego Związku Narciarskiego w Tyliczu
Wykształcenie
Wyższa Szkoła Hotelerstwa Gastronomii i Turystyki
Specjalność: gastronomia; licencjat od 2005-
2008
Liceum im. Tadeusza Kościuszki, profil Humanistyczny od 2002- 2005
Dodatkowe kompetencje
Zdolność ustalania priorytetów i motywowania kontrahentów, dokładność, kreatywność, elastyczność,
zaangażowanie w osiąganie celów, konsekwencja, komunikatywność, mocne podejście biznesowe do
rozwiązywania problemów.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji , zgodnie z ustawą z dnia
29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji , zgodnie z ustawą z dnia
29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin